Čiliak verhoogd kometen. Ik mijn hoofd mama gewist, biechtte

Alles op zichzelf hoort lof. Terwijl hij zijn prestaties opgeworpen als de komeet begonnen. Doelman Marek Čiliak Brno is weer een ster. Na een moeilijk seizoen gebroken verwondingen uitgehold wormen in het hoofd. Hij kalmeerde op het juiste moment. Eigenlijk, lost nu één probleem:. Hoe tijdens lange pauzes voordat Comet in Generali playoff begint eindelijk halve finales wakker te houden

In de avond, wanneer het huis rust, met Marek Čiliak comfortabel gestrekt voor de TV en zet Hockey . Eindeloze gevechten met Chomutov Trinec volgt uit het oogpunt keeper.Jána Laca van Chomutov kent van het werken in Nitra, Peter Hamerlík in Třinec doel nam hem in het midden van de operatie exclusieve club over de doellijn. “Beide super vangst, ze hebben geweldige behandelingen. Soms in de wedstrijd terug te vinden in mijn hoofd hoe ik het zou doen als ik in hun plaats stonden, ja, “geeft hij met een glimlach Čiliak. Maar dat zou te benijden landgenoten een enorme werkdruk in vier langdurige šichtách op een rij? Verre van dat. “Ik geniet van kijken naar hen. Voor hen, maar het moet wel groot zenuwen, “weet ook.

Bent u blij dat na een vroege uitschakeling in de kwartfinale van Sparta vrede op TV hebben?
” Hoe is het nemen. Het kan een voordeel en een nadeel.We spelen niet, dus we hebben niet te worstelen tempo. We waren in Lauf, we speelden goed, nu zijn we bijna twee weken. Zelfs als ik denk dat het iets met ons doet. Wij hebben een vrij ervaren team. “

Ik dacht dat mentale rust.
” Ja, zeker weten. De uitbreiding, misschien twee op een rij, dat is verschrikkelijk zenuwen. Toen ik op woensdag zag toen ze de vijfde eenderde gespeeld…kan één klein foutje, een slecht en de puck na het seizoen. Voor deze jongens is het een stam. “

al was er sprake dat de halve finale puur Slowaakse doelman mogen bezetten. Heeft u elkaar?
“Naar Laco is zeer goed bekend.Lasak Ik weet wie is net als ik uit Zvolen, samen met Laco zijn we gevangen in Nitra en we woonden in een huis. Het merendeel van de tijd samen waren we. We ontmoetten elkaar in de nationale ploeg. “

Bent u in de verleiding om wegen samen in de strijd voor de titel Tsjechische?
” Oh, ja, denk je niet? Op basis van de jonge visser. “(Hradec met de vissers in het doel is een mogelijke kanshebber Kometen)

Niet dat het niet duidelijk is.
” Ja, het begint met verdikte . Op woensdag werd het gezien. Ik keek naar de Chomutov Trinec, er flitste het eerste derde van Liberec, 3: 1, noch heb ik heb nepídil na de cursus op het internet. Aan het einde van de show weer het resultaat is 3: 5Ik had niet verwacht. “

Game tegenstanders nooit bestuderen, aan de spelers om

focussen

na het bekijken van de ogen en uw potentiële tegenstanders?
” Ik kijk gewoon voor de lol. Ik kijk naar hockey, ik geniet ervan. Okoukávat mančafty is zinloos als we niet weten wie we spelen. Ik doe dat niet. Dat ik gefocust op een aantal spelers en het bestuderen van hun spel, ik het niet te doen. Nooit. “

In de huidige hockey, waar iedereen probeert om alles over de tegenstander te leren?
” Je speelt tegen hen voor vier jaar. Je weet wat je kunt verwachten van hen. Wanneer er specifiek rekening mee onze volgende reeks, en in Hradec, als hij het was, de spelers zijn erg onvoorspelbaar.De doos lijkt mij, dat hij kan schieten en opnemen, dus er is een moeilijk ding om te wachten en te zien wat hij moest doen. Kan er goed aan doen het tegenovergestelde. “

Dit is de manier waarop je altijd al benaderd het?
” Misschien in een shootout, wilde ik nooit te ontleden. Tuurlijk, ik in gedachten heb nog een schot, die de verhuizing naar de backhand maakt. Het is er gevestigd. Maar dat zou worden geboord in it…”

Misschien is het feit dat u aan het begin van een carrière vaak de wedstrijd veranderd? Je hebt opstelde in de EBEL, in de eerste competitiewedstrijd, dan in een coma. Er was geen reden om je tegenstander definitief opgeven in het geheugen.
“Het zou kunnen dat. Ik kwam in Extraliga, ben ik begonnen met een speler die ik ken op te vangen. Ik gevangen in mijn cool.Ik wist wie de schutter, die opgenomen, maar over het algemeen was het makkelijker te vangen toen ik hem zo beladen. “

Het was toen verbaasd toen heb je gelijk in zijn eerste thuiswedstrijd ging tegen krachtpatser Sparta ?
‘Integendeel. Ik had in mijn hoofd, “Jezus is hier Sparta” en wat zal worden.Het was net als elke andere tegenstander. “

Dus als je nu coaches tijdens een playoff op de vergadering behandelde informatie over USB tegenstanders…
” Ik draag het met USB hun zak. “(lacht)

de coach moet mijn vriend en mentor

het moet enthousiaste trainers.
” mijn maar hockey en het voorbereiden van praten. (Nadrukkelijk) We hebben het over dingen die nodig zijn, het doen van oefeningen voor of na de wedstrijd. Ze weten al wat met mij te maken. Het begon te bouwen, we afgestemd op dezelfde noot, dus we waarschijnlijk werkt, toch? Als ik iets nodig hebt, ga ik voor een coach altijd. Ik kan niet loopbaancoaches voor keepers klagen.Als er iets moet coachen, overlegt hij met mij ook. Op mijn leeftijd en het stadium van hun loopbaan niet verwachten dat keepers coachen, het zal mijn stijl opnieuw te doen. De coach moet mijn vriend en mentor. Zij weten zich goed wat te doen. “

Turkije heeft nog niet op je prestaties nu ondertekend en dat de afgelopen drie jaar had je drie keepers coaches? Dat je moet nog steeds wennen aan iets anders?
“Helemaal niet. Ik moet zeggen dat de grote relatie die ik heb gebouwd met Jarda af reed, zijn we nog steeds in contact blijven, maar ik moet zeggen dat ik had het geluk om alle coaches.Zelfs met Dusan (Strharským) vorig seizoen en dit jaar, met de heer Danek. “

Odehnal komeet zal daarna kort teruggegeven aan het einde van vorig seizoen voor de play-offs. Was hij voor u deze belangrijke man?
“In dat seizoen (2015/16), heb ik nodig om meer rust te krijgen. Dušan was ook goed, ik kan niets tegen hem te zeggen. Maar Jarda terug met groot optimisme. Hij was nog steeds opgewonden en bracht het naar mij. Het mislukt, maar Jarda kwam spot.Ik zag hem gelukkig en het hielp me ook. “

Wat je geholpen aan het eind van het basisjaar?
” Ik heb niet deed, dus ik zat thuis en ik zei: dat zal oogkleppen op hebben, gooien alles achter en begint het seizoen weer. Dat de borstelkop. Vervolgens hebben we vermaakt over het hier in het stadion en begon te werken. Of niet, begonnen met een stom woord, het werkte, maar ik had verwondingen, ziekte, ik odchytal paar wedstrijden. Dit op zijn beurt tast de psyche. “

Heeft u het probleem van de vangst minder dan de helft van het basisdeel vinden?
(haalt zijn schouders op)” Seizoen en werd uitgebracht. Tuurlijk, het is niet gemakkelijk. Ik was niet gewend. Maar ik ben een professional, dus ik moet beheren, en ik raakte gewond.Ik een totaal van ongeveer twee maanden verloren. Karel (Vejmelka) opstelde goed, en toen heb ik moest mezelf te vangen, ik heb veertig koorts. Dat was het seizoen. Het gebeurde. “

U wilde met vertrouwen?
” Het is gekoppeld. Kom letsel, ga dan vangst, en verliest het hoofd wordt uitgehold. De geest is alles. Gelukkig heb ik erin geslaagd om mezelf en het team in Liberec schoppen (in de 49e finale) en brak des te beter. “

Als u uw hoofd omgedraaid over u? Je ging naar yoga of te ventileren in de bossen?
“Ik zat thuis. Mijn mental coach is mijn mama. (Lacht) We vaak samen zaten, een heleboel dingen die we gesproken over. Er brak.Mama vaak in Brno omdat mijn vijftien jaar oude broer speelt hockey hier voor Warrior. De vader is nog steeds hier, te veel met mijn moeder op elke wedstrijd. “

Brother vangt ook?
” Nee, het is in de verdediging. Het is hoog, is het al bijna groot als ik. “

Is je moeder spirited zoals je hier presenteren Slowaakse vrouwen? Dat behoort niet tot iets?
“Tuurlijk is het! (Lacht) Ze schoongemaakt mijn hoofd goed. Soms was het zelfs zo leuk dat ik uitgescholden. Ze is op het goud. “

Ik zeg het je, het was niet het seizoen voor?
” Het ging voor, ik vroeg me af hoe ik het gooien alles achter en ik begin met een schone lei, maar in feite is gebeurd Liberec pauze nodig.Daarna worden ze houden ook van pucks en hier komt. Hij kwam uit de basis eind en Sparta (in de kwartfinale), we tilde iedereen. We wisten dat dit een playoff, het is geen pretje. Wat heeft jullie laten zien hoe om te spelen als een team, achter elkaar, het is iets onwerkelijk. Ik ben er helemaal weg. “

Geen van beide Sparta u niet overreden soepel. De eerste wedstrijd, 5 minuten en 2:. 0 voor het huis
(knikt) “Ik heb net bewezen dat onze kracht.”

Hoe zou u uw formulier kunt beschrijven ? Je hebt het gevoel dat je niet eens een puck voorbij?
“Oh, yeah! Hoewel de situatie waarin zij vielen voor het doel en geef het beton een beetje verder weg, maar sloeg hem. Dat is wat het is.U weet dat ik het zou peg. “

Hoe nu deze vorm te handhaven?
” Makat, niet toe te staan. We hadden een doel, en we hem een ​​stap dichterbij. Nu zullen we weer gaan in geleidelijke stappen vooruit. We oefenden genoeg en hebben genoeg praktijk, zullen we. Beginnen met de voorbereiding voor het spel, weten we wat we hebben. Nu zijn we een beetje opgelucht. Het viel op ons en de noodzaak om de volgende stap te zetten. Het zal niet makkelijk zijn. “

Bent u het denken over het WK? Dat in de Extraliga speelt misschien de uitnodiging voor de Slowaakse nationale team? Dus als je verblijft niet in een geschil met het management vereniging.
“Nee, het is cool.Ieder van ons heeft een vertegenwoordiging in mijn hoofd, ging ik naar het WK, dus ik was blij, maar nu heb ik verantwoordelijkheden hier in Brno. We hebben echt alleen dat we erin geslaagd, en alles gaat zijwaarts. Ook thuis is aangepast aan zijn hoofdrol Comet. “

Doe je het als Branko Radivojevič van Liberec, die zei dat de play-offs lanceert een geslacht van het huis?
“Dit is waarschijnlijk normaal. Voordat het spel dat ik vast te stellen, moet ik mijn programma te hebben. Thuis weten ze wat ze moeten doen. Partner gaat met de kinderen en keerde pas terug als we elkaar in de voorkant van de garage, en ik ga aan te passen. Het is niet alleen in de play-offs, maar ook het seizoen bij het spelen thuis.Ondanks deze trein niet beweegt. “

Hoe luister je naar de prijzen, die gaat nu van alle kanten?
” kicks Man’s. Maar we zitten allemaal in hetzelfde, het is niet alleen over mij, maar over alle mančaftu. Het blijkt zelfs de manier waarop we de kwartfinales gespeeld. Lof lust is geweldig, het is duidelijk. Ik zal het lezen en namotivuje me weg. Het moet gewoon niet overdrijven. Misschien aan het eind van het seizoen zullen we een klap op de schouder. Nu voor ons is alleen de halve finale. “

Wie zou je graag voor de tegenstanders?
” Het maakt niet uit. Ik denk niet dat over het. Geen van Sparta, dacht ik, ook al kreeg ik vragen hoe het tegen zo’n team zal spelen in de eerste ronde. Ik zei, waarom niet?We hebben nog steeds iedereen verslaan. Nog steeds niet bevestigd. Ik dacht ook dat Liberec had gewonnen, onder leiding 3: 1 over Pilsen. Ik zet de tv en het is 3: 5 In de play-offs, is alles mogelijk. “