Skjebner stjerner. Crosby useknul stykke finger, Ovechkin skatet for veldedighet

Pittsburgh i Washington har forsikret NHL playoff i år eller ikke disse super sterke lag savnet. I natt kampene, de var virkelig stjernen kapteiner på begge lagene, Sidney Crosby grensen øks kappet av rivaler stykke finger, Alexandr Ovečkin kom inn i varme opp med skøyter dekorert med russiske og amerikanske flagg.

Penguins i Ottawa brøt en tann på en fremragende keeper Mike Condon, forfatter av 34 vellykkede intervensjoner etter raid tapt 1: andre Vinne Tref Kyle Turris scoret.

Nejvyhrocenější øyeblikk defensivt holdt spillet kom seks minutter før den første sirene.Senators forsvarer Marc Methot ble fylt pucken inn i offensiv sone, fikk han traff i ulendt hånd øks fra Sidney Crosbyho.

Méthot begynte med det kanadiske spissen sint vyříkávat situasjonen umiddelbart. Når da medlem av det første paret av defensiv Ottawa trakk en blodig finger av hansken, fans på Canadian Tire Senter visste hvorfor. Artikkel topp brikke mangler…

VIDEO: Sjekk ut opptak av hendelsen


“Méthot har ødelagt finger helt knust. det vil være ute av et par uker,” han fumed i et intervju til klubbens hjemmeside trener Senators Guy Boucher.

“jeg beklager, det absolutt ikke var intensjonen, ville jeg spille pinne.Men hans reaksjon og irriterte spillernes reaksjoner Ottawa Jeg vet at jeg såret ham alvorlig, “hun returnerte til kirurgi Crosby, som uheldig kamp der han tapte til Jean-Gabriel Pageauem 14 av 20 avslag i shootout, den siste ikke snu og Ottawa fordi vinneren.

“Vi har åtte spillere skadet, gutta må hoppe inn i andre posisjoner enn de er vant.Jeg håper å starte playoff brakt i orden, “klaget de 81 kanadiske punkter (41 + 40), den andre mannen kanadiske scoring konkurranse.

Ovechkin ble skøyter russiske og amerikanske flagg

< p> litt mer lys-hearted spillet levde capo Washington Alexand Ovečkin, som med sitt team i en duell med to beste lagene i konkurransen velde Columbus. 2: 1 etter skuddveksling

Capitals 30. hjemmeseier taklet beste resultat i historien om organisasjonen og russisk snikskytter, som ikke scorer i spillet, skate før spillet innført en spesialutgave skate som prydet russiske og amerikanske flagg.Skøytene vil gå opp for auksjon og utbyttet av som vil gå til veldedighet.

“Det er mange kule, mye jeg liker. Jeg tror noe som ingen har gjort, så det er fantastisk å være den første hockeyspiller,” nytes Ovechkin som i samarbeid med designere Nick Avery og Polo Kerberos skøyter designet selv.

“de gjorde en god jobb, det var en glede å jobbe med dem,” sa opprinnelig fra Moskva.

pengene fra auksjonen skøytene gå til kontoen til amerikanske Special Hockey Association (ASHA), som blant annet søker å integrere i hockey lag barn fra sosialt vanskeligstilte familier.Betfair: http://xbookmakere.com/betfair/